Microsoft To-Do gebruiken i.c.m. gemarkeerde e-mailberichten in Outlook

Microsoft To-Do gebruiken i.c.m. gemarkeerde e-mailberichten in Outlook

Als u uw gemarkeerde e-mailberichten rechtstreeks in Microsoft Taken wilt beheren, meldt u zich aan met hetzelfde persoonlijke, werk- of schoolaccount bij Microsoft dat u gebruikt voor e-mail.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar als u een-account gebruikt, dat wordt gehost door Microsoft, zoals een Outlook.com, Hotmail.com of Live.com account. De functie is ook beschikbaar als u een account gebruikt, dat wordt gehost door Microsoft, maar een aangepast domein gebruikt.

Als u uw gemarkeerde e-mailtaken wilt zien, gaat u naar het lijstmenu en selecteert u Gemarkeerde e-mail > Maken.

U kunt er ook voor kiezen om de lijst in te schakelen in Instellingen.Schermafbeelding van Gemarkeerde E-mailberichten Ingeschakeld in Instellingen onder Verbindingen

Als deze optie is ingeschakeld, wordt uw in Outlook gemarkeerde e-mail weergegeven als taken in Microsoft To Do. De naam van de taak is het onderwerp van het gemarkeerde bericht en bevat een voorbeeld van de tekst van het e-mailbericht in de detailweergave. Als u het oorspronkelijke e-mailbericht wilt openen, selecteert u de optie Openen in Outlook in de detailweergave van de taak.

Lijst met Gemarkeerde e-mailberichten met Mark 8 Project update geselecteerd en detailweergave open, met een voorbeeld van het e-mailbericht.

Items in de lijst met gemarkeerde e-mailberichten kunnen worden hernoemd, voorzien van vervaldatums en herinneringen, toegevoegd aan Mijn dag en gemarkeerd als belangrijk.

Opmerking: De lijst met gemarkeerde e-mail toont alleen taken van gemarkeerde berichten van de laatste 30 dagen. Er worden maximaal 100 van de laatst gemarkeerde berichten weergegeven.

Gemarkeerde agenda-items worden niet geconverteerd naar taken in Takenlijst en worden niet weergegeven in de lijst met gemarkeerde e-mailberichten.